Meteen naar de inhoud

Dubbel diamanten jubileum!

Zestig jaar geleden, in 1958, werden Hille Michelson en Truus Michelson-Goudriaan allebei lid van de Partij van de Arbeid. Na al die jaren zijn Truus (78) en Hille (82) nog altijd trouwe en geliefde leden van PvdA/GroenLinks. Hille was afgelopen maanden bovendien voor de vijfde keer op rij voorzitter van de kandidatencommissie in voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezing in 2018. Zelf was hij in de periode 1994 tot 2002 lid van de gemeenteraad van Son en Breugel en fractievoorzitter van de PvdA. Vandaag de dag is hij naast zijn werkzaamheden voor PvdA/GroenLinks ook actief in het bestuur van de Boerderij en als ombudsman in Son en Breugel.

Om dit dubbele diamanten jubileum te vieren hebben Hans Overbeek, Rob Wilcke en Joris van Dam hen vandaag met een verrassingsbezoek in het zonnetje gezet met – hoe kan het ook anders – een mooie bos rode rozen.

Joris van Dam, Hille Michelson en Truus Michelson-Goudriaan (foto: Rob Wilcke)