Meteen naar de inhoud

Tom van den Nieuwenhuijzen één jaar wethouder

Exact een jaar geleden, op 12 mei 2016, werd Tom van den Nieuwenhuijzen namens PvdA-GroenLinks geïnstalleerd als wethouder in Son en Breugel. Het afgelopen jaar leerde het dorp Tom kennen als een ambitieuze, bevlogen, betrokken en bovenal duurzame wethouder!

Onder aanvoering van Tom zijn het afgelopen jaar ondermeer de nodige voorbereidingen getroffen om kunst en cultuur in ons dorp de aandacht te geven die het verdient. Ook is Bosgebied-West ontwikkeld, inclusief het verplaatsen van speeltoestellen vanuit het kwetsbare gebied bij het oude meer en de aanleg van een rolstoelpad.

En zeker in het duurzaamheidsbeleid en het uitvoeringsprogramma daarvan is duidelijk de GroenLinks signatuur van Tom terug te zien. Heldere ambities op het gebied van duurzaamheid zijn doorvertaald naar concrete projecten, zoals het afkoppelen van hemelwaterafvoer, versneld verledden van de straatverlichting, financiering van zonnepanelen voor inwoners en de recent gestarte bewustwordingscampagne “Wat we doen is groen!“. Een slogan die Tom op het lijf geschreven is!