Ga naar de inhoud

Word lid!

PvdA-GroenLinks Son en Breugel is een lokale samenwerking van twee landelijk actieve politieke partijen; PvdA en GroenLinks. Aan deze lokale samenwerking wordt invulling gegeven door de tientallen actieve leden van de beide partijen in Son en Breugel. Bij de gemeenteraadsverkiezingen doen de partijen onder één naam, met één gezamenlijk verkiezingsprogramma mee en de partijen vormen in de gemeenteraad één gezamenlijke fractie.

Je kunt geen lid worden van PvdA-GroenLinks Son en Breugel, maar door lid te worden van de PvdA of GroenLinks, word je automatisch op de hoogte gehouden van alle gezamenlijke activiteiten! Meer informatie over beide partijen vind je hieronder.PvdA Son en Breugel

Voor meer informatie over PvdA Son en Breugel kunt u contact opnemen met Peter van Dam, of kijk op de website van PvdA regio Eindhoven voor overige informatie. Direct lid worden van PvdA? Klik hier!


GroenLinks Son en Breugel
Voor meer informatie over GroenLinks afdeling Son en Breugel kunt u contact opnemen met Yoram Peek, of kijk op de website van GroenLinks regio Eindhoven. Direct lid worden van GroenLinks? Klik hier!