Meteen naar de inhoud

Paul van Liempd wethouder PvdA/GroenLinks

De fractie van PvdA/GroenLinks Son en Breugel presenteert met trots Paul van Liempd als kandidaat wethouder voor Son en Breugel. Op 9 mei zal Paul van Liempd tijdens de vergadering van de gemeenteraad officieel worden voorgedragen. Paul zal zich als wethouder primair richten op de onderwerpen Duurzaamheid en Sociaal Domein. De fractie van PvdA/GroenLinks is verheugd met de komst van Paul en kijkt ernaar uit om samen met Paul verder te werken aan een duurzaam en sociaal Son en Breugel!

Paul van Liempd (49) woont in Eindhoven, maar zijn roots liggen gedeeltelijk in Son en Breugel. Dat maakt voor hem persoonlijk deze benoeming extra bijzonder.

“Alhoewel ik zelf nooit in Son en Breugel gewoond heb, heb ik er wel een groot deel van mijn jeugd doorgebracht. Als scout en later staflid bij Dutmella ben ik tussen mijn 13e en 20e jaar meer in Son en Breugel opgegroeid dan in Eindhoven. Veel van mijn vrienden woonden er en ik fietste dus jarenlang enkele dagen per week via het Aanschot in Eindhoven, langs Vialle, over Houtens naar Son en Breugel om daar mijn vrije tijd door te brengen. Zonder er ooit voor de PvdA gecanvast te hebben, durf ik te stellen dat ik bij meer dan de helft van de voordeuren in de gemeente heb aangebeld. Al was dat om openhaardhout te verkopen…”

Wij wensen Paul heel veel succes en heten hem van harte welkom in Son en Breugel!