Ga naar de inhoud

Solidariteit juist nu hard nodig!

We worden hard geraakt door de Corona crisis. Zowel de directe gezondheidsgevolgen van het virus, als indirecte gevolgen als eenzaamheid en financiële onzekerheid waar inwoners en ondernemers mee te maken krijgen. We kunnen er helaas niet omheen. Maar samen krijgen we het virus eronder en kunnen we zorgen dat we sterker uit deze crisis komen! Door te blijven investeren in voorzieningen, energiebesparing en natuurontwikkeling stellen we een duurzame toekomst zeker, juist nu!

Gemeentelijke belastingen stijgen, maar blijven wel onder het landelijk en regionaal gemiddelde. Wel zullen wij in de raad steun vragen voor extra middelen voor armoedebestrijding, zodat we inwoners en ondernemers die in financiële problemen zitten extra ondersteuning kunnen bieden in deze moeilijke tijd. We hopen te kunnen  rekenen op eenieders solidariteit, juist nu!

Lees hier onze algemene beschouwingen bij de begroting 2021-2024