Meteen naar de inhoud

Volwaardige sporthal in Breugel

PvdA/GroenLinks heeft haar keuze gemaakt voor de nieuwe sporthal in Breugel. We kiezen voor een volwaardige hal, waar dus ook wedstrijden gespeeld kunnen worden door bijvoorbeeld handballers of zaal voetballers. Een toekomstbestendige keuze die er voor zorgt dat er voor alle sporten volop ruimte is in Breugel!

De vraag of dit gerealiseerd moet worden door nieuwbouw of door renovatie was moeilijker te beantwoorden. De kosten van nieuwbouw zijn aanzienlijk hoger, maar tegelijk biedt nieuwbouw wel de mogelijkheid om iets verder weg te blijven van de woningen aan de Weegschaallaan. Ook kun je op die manier meer groen behouden en een betere verbinding maken tussen de ene kant van het centrum (Boerderij en Bongerd) en de andere kant (supermarkt).

Wij hebben daarom onze voorkeur uitgesproken voor volledige nieuwbouw en willen zo de best passende oplossing realiseren voor Breugel, voor de komende 40 jaar!