Meteen naar de inhoud

Sociaal en Groen: Oproep kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen

Verkiezingsbord

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Son en Breugel. De leden van PvdA en GroenLinks hebben besloten om net als de afgelopen 20 jaar ook dit keer met een gezamenlijke lijst mee te doen aan de verkiezingen. In december wordt de kandidatenlijst definitief door de leden vastgesteld, daarom heb je tot 10 december de mogelijkheid om je als kandidaat aan te melden bij de kandidatencommissie!

Overweeg je om ergens in de komende 4 jaar een actieve of steunende rol te gaan spelen in de Son en Breugelse politiek en wil je dat er in de gemeenteraad een sociaal en duurzaam geluid te horen is? Meld je dan uiterlijk op 10 december aan opĀ info@pvdagl.nl, voorzien van een motivatie en CV. Dit kan ook als je nu nog geen lid bent van PvdA of GroenLinks, maar de partij wel een warm hart toedraagt!

PvdA/GroenLinks heeft de afgelopen jaren bewezen dat je ook als kleine fractie een groot verschil kunt maken! Of het nu gaat om duurzame energie, armoedebestrijding, (sociale) woningbouw, de hoogte van leges en belastingen of bijvoorbeeld de overlast van Eindhoven Airport; steeds weer hebben wij op een opbouwende wijze gestreden voor sociale en duurzame oplossingen en gewoonlijk ook nog met succes!

Je hoeft niet bang te zijn dat je onvoldoende ervaring hebt. Er zijn genoeg mensen die je willen helpen en trainingen die je kunt volgen en bovendien staat de gemeenteraad van Son en Breugel te springen om mensen die met een frisse blik kijken naar de toekomst van ons mooie dorp! Kortom, twijfel niet langer en meld je aan! Vele handen maken licht werk. Samen werken we aan een sociaal en duurzaam Son en Breugel

Met vragen kun je terecht bij Joris van Dam (06-28101259) of Willem Buurke (06-40745763).