Meteen naar de inhoud

Steven Grevink kandidaat wethouder PvdA/GroenLinks

De gemeenteraadsfractie van PvdA/GroenLinks Son en Breugel heeft besloten Steven Grevink voor te dragen als kandidaat wethouder. Tijdens de ledenvergadering op 28 juni hebben de leden van PvdA/GroenLinks unaniem ingestemd met zijn voordracht..

Steven Grevink stond op nummer twee op de lijst bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en is kort na de verkiezingen beëdigd als burgerraadslid. Steven is een zeer betrokken, open, betrouwbare en daadkrachtige bestuurder, met een groot (sociaal) netwerk in Son en Breugel en in de regio.

Tijdens zijn werk als gebiedsontwikkelaar en stadsvernieuwer in oude (achterstands-)wijken heeft Steven ruime ervaring opgedaan als verbinder in het sociale, politieke én bestuurlijke speelveld. 

We zien in Steven een echte bruggenbouwer, die goed kan luisteren en partijen bij elkaar kan brengen. De fractie kijkt dan ook uit naar de samenwerking in zijn nieuwe rol als wethouder in Son en Breugel.

Op 7 juli worden de beoogde wethouders door de gemeenteraad benoemd voor de komende raadsperiode.

1 reactie op “Steven Grevink kandidaat wethouder PvdA/GroenLinks”

  1. Pingback: Nieuw college Son en Breugel – PvdA-GroenLinks

Reacties zijn gesloten.