Ga naar de inhoud

Succesvol eerste Politiek Café over aanpak woningnood Son en Breugel

Op woensdagavond 5 april 2023 heeft PvdA-GroenLinks een Politiek Café georganiseerd in het Dommelhuis over de aanpak van de woningnood in Son en Breugel.

Er zijn enkele korte presentaties verzorgd over de woningnood in Son en Breugel en over de wijze waarop die aangepakt zou kunnen worden. De presentaties zijn verzorgd door Sylvia Corsten (gemeenteraadslid namens PvdA-GroenLinks S&B), Harry van der Kallen (lid Werkgroep Wonen PvdA-GroenLinks S&B) en Peter van Dam (voorzitter PvdA-GroenLinks S&B). Aansluitend was een paneldiscussie onder leiding van Jan Achttienribbe van Radio Son en Breugel. Samen vragen en reacties van de aanwezigen is er zo een levendige discussie ontstaan.

Hieronder een aantal foto’s om een impressie van de geslaagde avond te geven.

Als u meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt, neem dan contact op via politiekcafe@pvdagl.nl.

Hopelijk zien we u weer bij een volgend Politiek Café!