Tom van den Nieuwenhuijzen

Tom van den Nieuwenhuijzen

Namens de fractie PvdA/GroenLinks in de gemeenteraad ben ik op 12 mei 2016 beëdigd als wethouder in de mooie gemeente Son en Breugel. Tom woont niet in Son en Breugel, maar is na jarenlang in Eindhoven te hebben gewoond recent naar Utrecht verhuisd. Dagelijks reist hij – met openbaar vervoer – naar Son en Breugel. Maar hij heeft een liefde voor het dorp.

“De afgelopen 6 jaar ben ik actief geweest in de gemeenteraad van Eindhoven als raadslid in de fractie van GroenLinks. In Son en Breugel ben ik wethouder duurzaamheid, financiën, cultuur en gezondheid. Ik heb een brede portefeuille waar ik de komende periode mee aan de slag mag.

Inmiddels heb ik mijn vuurdoop gehad in de commissie grondzaken met het dossier groenstroken. De komende periode – tot aan de verkiezingen in 2018 – ga ik mij focussen op een stevig duurzaamheidsbeleid, zowel op groen als op energie. Gezondheid maakt daar in mijn optiek een integraal onderdeel van uit. Een gezonde leefomgeving is namelijk de basis voor een gezond leven.

Ik werk voor de raad en daarmee voor heel het dorp. Je kunt me bereiken via allerhande social media: twitter.com/roadtotom of facebook.com/roadtotom. Ook kun je me gewoon mailen of een afspraak maken voor een gesprek, dat kan via de site van de gemeente of via 0499-491405.

Tot ziens in Son en Breugel!”