Meteen naar de inhoud

Kadernota 2013-2017

Op 20 juni heeft onze fractievoorzitter Johan Bijlsma in de gemeenteraad onze reactie verwoord op de kadernota 2013-2017 van Son en Breugel. Kort samengevat zien wij een college dat zichzelf vooral op de borst slaat vanwege de solide gemeentelijke financiƫn. Wat ons betreft zou de gezonde financiƫle positie het college moeten aansporen tot meer actie!

Zo willen wij bijvoorbeeld betere ondersteuning zien voor inwoners die hun baan verloren zijn als gevolg van de crisis. We willen een actievere rol zien van het college rondom de brede school samenwerking en clustering van scholen. We roepen het college op verder te kijken dan haar wettelijk toegekende taken als het gaat om maatschappelijke deelname van haar inwoners. En we pleiten voor een beter doordachte visie op het combineren van (sociale) voorzieningen in de verschillende delen van Son en Breugel.

Bekijk hier onze volledige reactie op de kadernota

Bekijk hier de kadernota 2013-2017 van Son en Breugel